Garage

ÖRNTORPS GARAGE


2016 tog jag över de 40 garage som Örntorps garageförening administrerat sedan garagen uppfördes. Föreningen likviderades pga bristande intresse från medlemmarna.


Garagen ligger i Grängesberg på Arthur Falks väg. Garagen värms upp vintertid av luftvärmepumpar. Garagen får användas till bilar, motorcyklar, mopeder och cyklar. Även andra saker får förvaras, se Regler för garagen!


Insatsen för ett garage är 2.500 kr och hyran 300 kr/månad. Den som betalar hyran årsvis i förskott får 2 hyresfria månader och betalar således 3.000 kr/år. Gäller bara jan-dec.


Är du intresserad av att hyra garage så kontakta mig. Om det finns ledigt garage så hämta blanketten Avtal. Skriv ut den, fyll i den och skriv under. Betala insatsen och ta med blanketten när du hämtar nyckel.


Bankgiro 5132-8342

Karta garage

Här en karta som visar var garagen ligger. Klicka på kartan för större bild.

OBS! Förvara inte frostkänsliga saker i garaget! Vintern 2020-21 krånglade en värmepump vilket ledde till skador på en motor.


"Sommarbilsgaraget 31-40" är fullspikat! Just nu inga garage lediga. Kontakta mig om du vill ställa dig i kö för ett garage.