Garage

ÖRNTORPS GARAGE


2016 tog jag över de 40 garage som Örntorps garageförening administrerat sedan garagen uppfördes. Föreningen likviderades pga bristande intresse från medlemmarna.


Garagen ligger i Grängesberg på Arthur Falks väg. Garagen värms upp vintertid av luftvärmepumpar. Garagen får användas till bilar, motorcyklar, mopeder och cyklar. Även andra saker får förvaras, se Regler för garagen!


Insatsen för ett garage är 2.500 kr och hyran 250 kr/månad. Den som betalar hyran årsvis i förskott får 2 hyresfria månader och betalar således 2.500 kr/år. Gäller bara jan-dec.


Är du intresserad av att hyra garage så kontakta mig. Om det finns ledigt garage så hämta blanketten Avtal, fyll i den och betala insatsen innan du hämtar nyckel.


Plusgiro har upphört 2021-01-07

Bankgiro 5132-8342

Karta garage

Här en karta som visar var garagen ligger. Klicka på kartan för större bild.

OBS! Förvara inte frostkänsliga saker i garaget! Nyligen har en värmepump krånglat vilket ledde till skador på en motor.


"Sommarbilsgaraget 31-40" är fullspikat! Även de vanliga in-o-ut garagen tryter. Kontakta mig om du är intresserad av att hyra garage så sätter jag dig på väntelista.