MG projekt

Klicka på en siffra för att komma till nya avsnitt ->> 1  2  3  4  5  6  7  8  9  10

Klicka på bilden för att se delprojektet

Projektbeskrivning

Bakgrund till MGB-projektet.

När jag var 20+ köpte jag en högerstyrd MGB 1964 års modell av Lasse på Biltoppen. En liten trevlig sportbil som kunde köras med hardtop, suflett eller nercabbat. Sufletten togs los, rullades ihop och lades i bagaget. Ställningen till sufletten togs loss, delades i två halvor och placerades även den i bagaget. Med tiden blev man rätt säker på att både ta bort och sätta dit sufletten.


Då en styrelsemedlem i en förening berättade att han höll på att renovera en MGB meddelade jag mitt intresse om han ville sälja den. Niklas var realist och insåg att det skulle ta för lång tid att göra klart bilen. Han sålde den till mig.

Här följer en kort beskrivning av utformningen av projektet på webben.

Jag tyckte att det kunde vara roligt att dokumentera projektet. Inte för att jag tror att så många hittar och följer det men det är roligt även för egen del.


Jag började att visa hela projektet på en sida. Det visade sig med tiden inte vara så smart. Svårt att få bild och texter att ligga i fas och längden på sidan blev oöverskådlig. Nu har jag delat upp i delprojekt. Till vänster finns bilder från dessa delprojekt.

Så väljer du delprojekt.

Du kan välja delprojekt i menyn men enklast är att klicka på bilden för det du vill se så kommer du dit.